Pave Frans: “Udslet ikke et menneskeliv for at løse et problem!
Kommentarer lukket til Pave Frans: “Udslet ikke et menneskeliv for at løse et problem! 948 28 november, 2020 Nyheder november 28, 2020 Indlæg af

Pave Frans: “Udslet ikke et menneskeliv for at løse et problem!

Argentina er endnu en gang under pres for at indføre fri abort. For nylig meddelte landets præsident Alberto Fernandez, at han havde i sinde at fremsætte et lovforslag, der ville legitimere abort i op til 14 dage i graviditeten.

Sidste gang det skete, var i 2018, hvor en bred forkelig modstand satte en stopper for et lignende forslag. Og i 2019 deltog omkring 2 millioner i den årlige ”March for livet” i Buenos Aires.

Denne gang greb en gruppe Pro-Life-kvinder sagen an ved at skrive et åbent brev til pave Frans i dagbladet La Nacion, hvor de bad ham om hjælp til, at deres stemme kunne blive hørt, og hjælp til at kæmpe mod det synspunkt, ”at vores liv er uønsket, og at vi ikke har lov til at få børn, fordi vi er fattige.”

Hertil svarede paven dem blandt andet: ”Er det i orden at udslette et menneskeliv for at løse et problem? Er det i orden at hyre en lejemorder for at løse et problem? Argentina kan være stolt af at have sådanne kvinder. Sig til dem fra mig, at jeg beundrer deres arbejde og deres vidnesbyrd, og at jeg takker dem af hele mit hjerte for det, de gør, og for at de ikke giver op.”

Det gør desværre heller ikke nogle af verdens rigeste mennesker, som vedbliver med at finansiere kampagner for abort både i Argentina og andre lande.