Kardinal Kasper benægter alt – journalisten offentliggør lydfilen
Kommentarer lukket til Kardinal Kasper benægter alt – journalisten offentliggør lydfilen 1669 17 oktober, 2014 Nyheder oktober 17, 2014 Indlæg af

Kardinal Kasper benægter alt – journalisten offentliggør lydfilen

”Jeg er rystet. Jeg har aldrig talt på den måde om afrikanerne og aldrig haft noget ønske om at gøre det, ” sagde kardinal Kasper til tyske medier den 16. ds., efter at interviewet med den katolske reporter Edward Pentin var blevet offentliggjort på nyhedssitet Zenit den 15.

Se Kardinal Kasper om sine afrikanske bispekolleger

Kardinal Kasper tilføjede, at han ikke på noget tidspunkt var blevet interviewet af en journalist fra Zenit. Pentin, som skriver for flere medier, forklarede senere, at dette formentlig skyldtes, at han havde præsenteret sig som medarbejder på National Catholic Register, men efterfølgende havde besluttet at offentliggøre interviewet på Zenit.

Det rokker imidlertid intet ved, at kardinal Kasper er blevet loyalt refereret for, hvad han sagde, fastholder Pentin, som optog interviewet på sin iPhone. Kardinal Kasper, forklarer Pentin, talte med ham og to andre journalister, den ene britisk, den anden fransk, tirsdag kl. ca. 17.15, da han forlod synodesalen. Kasper kunne under samtalen se telefonen og sagde på intet tidspunkt noget om, at han ikke ønskede at blive refereret for sine udtalelser.

Edward Pentin har nu lagt lydfilen ud på sin blog: http://edwardpentin.co.uk/statement-on-cardinal-kasper-interview/

På grund af baggrundsstøjen er den noget vanskelig at høre. Men døm selv!