Video nr. 10: ”Vi vil ikke lade os tryne af nogle latterlige love.”
Kommentarer lukket til Video nr. 10: ”Vi vil ikke lade os tryne af nogle latterlige love.” 1419 16 september, 2015 Nyheder september 16, 2015 Indlæg af

Video nr. 10: ”Vi vil ikke lade os tryne af nogle latterlige love.”

CMP har nu offentliggjort den 10. video taget med skjult kamera for at afsløre Planned Parenthoods ulovlige aktiviteter. Den kan ses her:

http://www.lifenews.com/2015/09/15/10th-video-catches-planned-parenthood-we-sell-fresh-aborted-baby-eyes-hearts-and-gonads/

Denne video, som viser optagelser med en række ledende medarbejdere fra PPA, lader ingen tvivl tilbage om, at ulovligt salg af fosterdele er en væsentlig indtægtskilde for organisationen.

Hør blot, hvad dr. Carolyn Westhoff, som er senior medical adviser, kan fortælle om det spørgsmål: ”Vi har netop haft et samarbejde med folk, der efterspurgte specifikke former for væv som f.eks., ja, De ved, hjerter eller øjne, nerver – ja, og kønsorganer. Alt, hvad vi leverer er frisk.”

Hun tilbyder de to ”kunder” at introducere dem for folk fra hovedkontoret, men understreger samtidig, at alle transaktioner må udføres diskret: ”Det er klart, at vi risikerer en kæmpe PR-sag ved at gøre dette her …

ppa2

Det samme problem berører en af direktørerne, Deborah VanDerhei: ”Det er en sag, som De nok kan forestille Dem vi ikke ligefrem er trygge ved at tale om på e-mail… Vi prøver at finde en måde at gøre dette her på ligesom i erhvervslivet, hvordan vi klarer det med betalingen, fordi overskrifterne ellers ville blive katastrofale.”

Det samme mener hendes kollega dr. Vanessa Cullins, som er vicedirektør for PPA’s eksterne forretninger: ”Det kunne ødelægge både jeres og vores organisation, hvis vi ikke koordinerer sådanne samtaler korrekt.”

Dr. Deborah Nucatola, som man vil huske fra den første video, understreger da også, at der ikke er nedskrevne retningslinjer for denne del af PPA’s virksomhed – og ”det vil der heller aldrig blive.”

Endelig ser man endnu en PPA-leder, Vanessa Russo, som forsvarer organisationens lyssky aktiviteter med disse ord: ”Hvis et firma vil give vores organisation penge for vævet, så synes jeg det er en rimelig byttehandel, så er det bare i orden.” Og hun tilføjer: ”Vi synes ligesom ikke, vi kan gå med til at lade os tryne af nogle latterlige love.”

Videoen kommer netop som to kongreskomiteer er i gang med undersøgelser af PPA – og umiddelbart inden en afstemning i Repræsentanternes Hus, hvor man vil tage stilling til, om der skal rejses tiltale mod organisationen for overtrædelse af en række føderale love.