Kommentarer lukket til Endnu en fransk kirkegård vandaliseret af satanister 847 06 september, 2020 Nyheder september 6, 2020 Indlæg af

Endnu en fransk kirkegård vandaliseret af satanister

To unge mænd har tilstået at have skændet adskillige grave på en fransk kirkegård i august måned med den begrundelse, at der var tale om en overenskomst med djævelen.

Den ene gerningsmand, Fabien, som er indvandret fra Cameroun i Afrika, forklarede ifølge den lokale avis La République des Pyrénées , at han havde skændet kirkegården i Lannemezan i departementet Hautes-Pyrénées som et offer til satan for at få hans hjælp til at gøre karriere som musiker. Den anden gerningsmand, Jordan, forsøgte at klare frisag ved at påstå, at han ikke havde medvirket direkte, men blev modsagt af Fabien, som påstod, at han havde medvirket i de besværgelser, der skulle påkalde djævelen.

Fabien forklarede yderligere, at han havde søgt råd hos en muslimsk marabut (vejleder) i Mali, som havde fortalt ham, at han kl. 1 om natten skulle ødelægge alle religiøse figurer på kirkegården og erstatte dem med det djævelske symbol 666.

Efter at have fremsagt besværgelserne gik de to gerningsmænd således i gang med at ødelægge kors på over 60 grave – alt i alt til en værdi af omkring 150.000 kr.

Angrebet på denne kirkegård er det seneste i en stribe af overgreb mod den katolske Kirke i Frankrig. Ifølge en rapport fra det franske politi drejer det sig om gennemsnitligt 3 overgreb om dagen.

Se mere herom på https:youtu.be/gxwEaHHIXYI  og på

https://www.youtube.com/watch?v=8G1oOvUBB78

I 2019 var der flere end 1.000 store eller små overgreb, og intet tyder foreløbig på, at tallet bliver mindre i år.

Anklageren i sagen mod  de to gerningsmænd har forlangt en straf på 18 måneders fængsel for Fabien og 12 måneder for Jordan. I retssalen blev der oplæst en erklæring fra Fabien, hvor han gav udtryk for, at han ikke ville udelukke muligheden for at foretage sig noget lignende i fremtiden.