Video nr. 11: Fosterorganer er noget så nuttede
Kommentarer lukket til Video nr. 11: Fosterorganer er noget så nuttede 1609 10 november, 2015 Nyheder november 10, 2015 Indlæg af

Video nr. 11: Fosterorganer er noget så nuttede

Den 27. oktober offentliggjorde CMP endnu en video – denne gang optaget med skjult kamera på et årsmøde for abortud­bydere. Her dokumenteres det endnu engang, at Planned Parenthood oplærer sine læger i ulovlige abortteknikker og i, hvordan de bedst muligt kan høste organer, der kan bruges til videresalg. Det sker i en samtale med en ung abortlæge, Amna Dermish, som arbejder på en af Planned Parenthoods klinikker i Texas.

Se videoen på:

https://www.lifesitenews.com/news/aborted-babies-organs-are-cute-new-undercover-video?utm_source=LifeSiteNews.com+Daily+Newsletter&utm_campaign=c03770518a-LifeSiteNews_com_US_Headlines_06_19_2013&utm_medium=email&utm_term=0_0caba610ac-c03770518a-397476133

I videoen fortæller Amna Dermish, at hun er blevet oplært i de forskellige abortteknikker af Planned Parenthoods cheflæge Deborah Nucatola – den læge, som optrådte i den første video, hvor hun forklarede, hvordan man bærer sig ad med at udtage fos­trene uden at beskadige de organer, der kan sælges til biotek-firmaer.

De forskellige teknikker indebærer alle, at indgrebet fortrinsvis foretages under en ultralydsscanning, således at man er i stand at undgå at beskadige de organer, man har brug for. Dette er i sig selv ulovligt.

Den teknik, som Dermish beskriver, er identisk med den såkaldte partial birth abortion, som under Clinton-regeringen blev benyttet ved sene fødsler, men som nu er ulovlig. Den består eksempelvis i, at man  først trækker hovedet ud (hvis det er det, man har brug for) og venter til det er ”høstet” med at trække de resterende kropsdele af det nu døde barn ud. Straframmen for at benytte denne metode er op til to år.

Undervejs i samtalen med de to ”kunder”, der foregiver at repræsentere et biotek-firma, forklarer Dermish, at hun normalt forsøger at få de forskellige dele ud i så god stand som muligt og af og til bruger ultralydsscanning for at kunne vende fosteret rundt i den mest gunstige position – især ved sene aborter op til 22. uge.

I den forbindelse nævner hun, at det endnu ikke er lykkedes hende at høste en helt intakt hjerne og tilføjer med en lille overgiven latter: ”Så jeg har endnu noget at stræbe efter.”

At Dermish er glad for sit arbejde som leverandør af fosterdele, fremgår endvidere af samtalen, hvor hun og en medarbejder fra et andet firma  konstaterer, at sådan nogle små organer simpelthen bare er ”nuttede”. Og Dermish tilføjer: ”Jeg har virkelig respekt for fosterudviklingen. Den er bare så utrolig.”

Så ved vi det.

Kongressens formand Paul Ryan: "De skal ikke have en rød øre"

Kongressens formand Paul Ryan: “De skal ikke have en rød øre”

Paul Ryan, som netop har afløst John Boehner som formand for den amerikanske Kongres, har efterfølgende udtalt, at ”Planned Parenthood ikke bør modtage en rød øre af skatteydernes penge. Det har jeg hele tiden ment,  også før disse forfærdende videoer blev vist,” sagde han til CNN.

Han udtalte endvidere sin støtte til de igangværende undersøgelser, som, sagde han, bl.a. har kortlagt, at Planned Parenthood angiveligt har overtrådt adskillige føderale love ved at sælge fosterdele, således at det nu står klart, ”at Planned Parenthood er en abortforretning snarere end et sundhedscenter for kvinder.”

Samtidig understregede han dog, at det næppe i dette år vil blive muligt at få en lovgivning igennem i begge kamre, som vil kunne fratage Planned Parenthood offentlige bevillinger. Denne vurdering bekræftes af den republikanske flertalsleder i Senatet Mitch McConnell, som henviser til, at Senatet har indført en afstemningsprocedure, hvor der kræves 60 ud af de 100 stemmer for at få et lovforslag igennem. Siden 6. januar 2015 har republikanerne haft flertal i Senatet med 54 medlemmer, men altså ikke nok til at kunne gennemtvinge deres politik uden forhandlinger med demokraterne. En lovgivning af denne art må derfor vente til efter præsidentvalget i 2016.