BREAKING NEWS: Trump: I Amerika har vi brug for flere bønner, ikke færre
Kommentarer lukket til BREAKING NEWS: Trump: I Amerika har vi brug for flere bønner, ikke færre 832 22 maj, 2020 Nyheder maj 22, 2020 Indlæg af

BREAKING NEWS: Trump: I Amerika har vi brug for flere bønner, ikke færre

I dag, den 22. maj, har præsident Trump på en pressekonference erklæret, at han fra nu af vil betragte kirkelige handlinger som ”væsentlige”. Følgelig har han beordret guvernørerne til at tillade, at kirkerne bliver genåbnet.

Ordet ”væsentlig” (essential) bruges i denne corona-tid om aktiviteter, som er så vigtige, at der ikke kan være tale om at lukke dem ned. Hvad dette angår, undlod præsidenten ikke at påpege, at mange demokratiske senatorer, samtidig med at de har lukket kirkerne ned, har tilladt forretninger, der sælger spiritus, og abortklinikker at fortsætte uhindret. ”Det er ikke i orden”, sagde han. ”Så jeg vil rette op på denne uretfærdighed og kalde alle steder, hvor der foregår gudsdyrkelse, for væsentlige.”

Og han fortsatte: ”Jeg opfordrer alle guvernører til at fjerne restriktionerne på disse steder. Det er dem, der holder vores land sammen og sikrer sammenhængskraften i det amerikanske folk. Folk forlanger at kunne få adgang til deres kirker, synagoger og moskeer.

Mange millioner amerikanere betragter deres gudsdyrkelse som en væsentlig del af deres liv. Præsterne, imamerne og lederne af andre trossamfund vil sørge for, at deres menigheder ikke udsættes for smitte, når de mødes og beder sammen. Jeg kender dem godt. De vil hverken udsætte deres menigheder eller andre  for fare.”

Og han sluttede med at opfordre guvernørerne til øjeblikkeligt at tillade kirker og andre kultsteder at åbne igen. Sker det ikke, tilføjede han, vil jeg underkende deres beslutninger!

”I Amerika har vi brug for flere bønner, ikke færre.”