Nye afsløringer af Planned Parenthoods ulovlige aktiviteter
Kommentarer lukket til Nye afsløringer af Planned Parenthoods ulovlige aktiviteter 1558 15 august, 2015 Nyheder august 15, 2015 Indlæg af

Nye afsløringer af Planned Parenthoods ulovlige aktiviteter

Medarbejderne høster organer uden at indhente mødrenes samtykke – eller ignorerer mødrenes udtrykkelige afslag på samtykke 

Den 6. i rækken af videoer fra Center for Medical Progress (CMP), som afslører ulovligheder begået af Planned Parenthood, blev offentliggjort den 12. august. Denne gang er der ikke tale om en optagelse med skjult kamera, men om et interview med en tidligere medarbejder i biotek-virksomheden StemExpress, som er en af de største aftagere af Planned Parenthoods ”produkter.”

Holly O’Donnell var ansat som tekniker hos StemExpress, hvor hun især havde med håndtering af blod og organer fra aborterede fostre at gøre. I den forbindelse havde hun sin gang i to af Planned Parenthoods filialer, og det gav hende et direkte indblik i deres arbejdsmetoder:

”Man får udleveret et ark papir med samtlige patienter den dag, uanset om de kommer for at få  ultralydsscanninger eller medicinske eller sene aborter,” forklarer hun og tilføjer, at alle patienter bliver betragtet som potentielle donorer – selv patienter, der kommer for at få foretaget en graviditetstest. For, som hun siger, graviditetstests er potentielle graviditeter og derfor potentielle ”produkter”.

Hendes overordnede så på det på den måde, at man blot “benyttede sig af de forhåndenværende muligheder” og de indskærpede ofte, at ”det ikke blot var en mulighed, men et krav” at høste så mange fosterdele som muligt.

”Hvis der var tale om et foster på et senere udviklingstrin, og teknikerne havde brug for det, kunne det godt ske, at de bare tog, hvad de ville have. Det vidste mødrene ikke. Og de havde ingen muligheder for at få det at vide.”

O’Donnell fortæller, at hun følte dyb medlidenhed med de mødre, som mister deres børn på denne måde: ”Forestil dig, at du er indlagt for at få en abort, og de så stjæler dit barns legemsdele.”

Hendes konklusion er klar: Planned Parenthoods slogan Care No Matter What – altså påstanden om, at man sætter omsorgen for kvinderne i højsædet, har ikke meget med virkeligheden at gøre. ”De kvinder, jeg arbejdede sammen med, var iskolde. De var ligeglade. De var kun ude på at tjene penge.”