Kardinal Caffara: Søster Lucia afslørede endnu en hemmelighed
Kommentarer lukket til Kardinal Caffara: Søster Lucia afslørede endnu en hemmelighed 1537 10 maj, 2017 Nyheder maj 10, 2017 Indlæg af

Kardinal Caffara: Søster Lucia afslørede endnu en hemmelighed

I anledning af Fatima-jubilæet er der kommet fornyet opmærksomhed om en forudsigelse, som den italienske kardinal Carlo Caffara omtalte i et radiointerview i 2008.

Læs også: Francisco og Jacinta Marto helgenkåres

Søster Lucia, den sidste overlevende af de tre børn, der var vidner til Mariaåbenbaringerne i Fatima, sendte kort før sin død et brev til kardinalen, som på det tidspunkt var ærkebiskop af Bologna. I interviewet fortalte han, at han netop var blevet bedt af pave Johannes Paul 2. om at træffe de nødvendige forberedelser til at oprette “Det pavelige Institut for studier i ægteskab og familie.” I den anledning havde han skrevet til Søster Lucia og bedt om hendes forbøn, og til sin overraskelse modtog han et langt brev fra hende, som nu befinder sig i instituttets arkiver.

I brevet refererer hun disse ord fra Jomfru Maria: “Det sidste opgør mellem Herren og Satans rige vil blive udkæmpet om ægteskabet og familien. Frygt ikke, sagde Maria, for enhver, som arbejder for ægteskabets og familiens hellighed vil altid blive bekriget og modarbejdet på enhver måde, fordi dette er det afgørende spørgsmål. Og til sidst sagde hun: Ikke desto mindre har Vor Frue allerede knust hans hoved.”

I radiointerviewet tilføjede kardinal Caffara: “Da jeg igen talte med Johannes Paul 2., kunne jeg fornemme, at familien var det helt centrale emne, i og med at der er tale om den bærende søjle i skabelsen, sandheden om forholdet mellem mand og kvinde og om forholdet mellem generationerne. Hvis den grundlæggende søjle lider skade, bryder hele bygningen sammen, og det er det, vi er vidner til lige nu, fordi det er kommet så vidt med os, og vi er faktisk klar over det.”

Kilde: CNA/EWTN News