Holly O’Donnell i ny video: ”Hun rakte mig en saks og bad mig trække barnets hjerne ud gennem ansigtet”
Kommentarer lukket til Holly O’Donnell i ny video: ”Hun rakte mig en saks og bad mig trække barnets hjerne ud gennem ansigtet” 1664 21 august, 2015 Nyheder august 21, 2015 Indlæg af

Holly O’Donnell i ny video: ”Hun rakte mig en saks og bad mig trække barnets hjerne ud gennem ansigtet”

I den syvende video, som CMP netop har offentliggjort, fortæller Holly O’Donnell videre om sine oplevelser i en af Planned Parenthoods klinikker, hvor hun arbejdede for biotek-firmaet StemExpress.

Læs første del af hendes beretning i Nye afsløringer af Planned Parenthoods ulovlige aktiviteter

Jessica, en af Planned Parenthoods medarbejdere, kommer ind til hende med ”det tætteste, man kan komme på et fuldt udviklet foster, jeg nogensinde har set.” Jessica har et af sine instrumenter med sig og siger til hende: ”Du skal du se noget, der er ret cool.” Så banker hun på hjertet med instrumentet, og hjertet begynder at slå.

En læge forklarer på videoen, at det undertiden forekommer, at hjertet stadig slår efter et abortindgreb.

Og Jessica siger: ”Det er virkelig et godt foster. Det kan vi sikkert få en masse ud af.” Derefter giver hun Holly en saks og beder hende lave et snit ned gennem midten af ansigtet for at tage hjernen ud den vej.

Holly: ”Jeg har ikke ord for, hvordan det føltes. I det øjeblik stod det mig klart, at jeg ikke kunne arbejde for firmaet længere … heller ikke hvis formålet var at helbrede en eller anden sygdom.”

Efter at Holly har udtaget hjernen, lægger hun barnet i en affaldsbeholder, men er så uheldig, at dets fødder kommer i klemme i låget. ”Og jeg husker, at jeg måtte tage fat i begge fødder for at få dem indenfor, så jeg kunne lukke låget… Det er virkelig hårdt, når man ved, at man er den eneste, som nogensinde kommer til at holde det barn i sine hænder … Han kunne være blevet advokat eller brandmand eller den næste præsident … For mig er det et liv, der går til spilde. Det er trist, at der er så mange, der ser det som en fejltagelse, for det er det ikke. Livet er ikke en fejltagelse.”

En ulovlig procedure

Hele den procedure, der beskrives her, er i flere henseender ulovlig. For det første må man ikke foretage et kirurgisk indgreb, så længe barnets hjerte slår, og det derfor teknisk set er i live. Dernæst er det ikke muligt som i dette tilfælde at få et intakt foster ud, hvis man benytter en normal abortprocedure, hvor fosteret bliver flået i stykker, mens det endnu befinder sig livmoderen. Planned Parenthood ændrer derfor proceduren, således at benene kommer ud først – men det er ulovligt. Ligeledes i strid med lovgivningen undlader man ved sene fødsler – som den, der er tale om her – at give barnet en giftindsprøjtning i hjertet, så det dør inden proceduren går i gang. Dette fordi forskerne ikke vil have organer, der er fyldt med gift. De vil have ”rene” varer. Men netop derved risikerer man at få et levendefødt barn – en komplikation, som Planned Parenthood vælger at se stort på.

Hermed er det endnu engang påvist, at Planned Parenthood foretager ulovlige abortindgreb – og at de gør det for at kunne tjene så meget som muligt på  at sælge intakte organer – en virksomhed, der ligeledes er klart ulovlig.

Biotek-firmaet StemExpress forsøgte i første omgang – uden held – at gå rettens vej for at få beslaglagt to af de kompromitterende videoer. Herefter har firmaet sadlet om og meddelt, at man har afbrudt samarbejdet med Planned Parenthood. Tilbage står imidlertid, at StemExpress af det kongresudvalg, som i øjeblikket kulegraver sagen, er blevet bedt om at redegøre for sit samarbejde med Planned Parenthood – herunder hvorfor man i firmaets reklamemateriale kan læse, at fostervæv fra abortklinikker bidrager til dets økonomiske vækst. I brevet fra kongresudvalget anslås det, at 10 pct. af StemExpress’ indkomster stammer fra denne del af virksomhedens aktiviteter.

Yderligere er der fra politisk hold – også fra enkelte af kandidaterne til det kommende præsidentvalg – rejst krav om, at de ansvarlige stilles til ansvar for deres ulovlige handlinger. Således den tidligere senator Rick Santorum, som udtaler, at ”de ikke blot skal miste deres statstilskud, men også stilles for retten.” ”Hvad er vi for en slags samfund, hvis vi lader dette gå upåtalt hen?” spørger han og konstaterer, at præsidenten har vendt det blinde øje til anklagerne mod Planned Parenthood dels af ideologiske årsager og dels på grund af organisationens bidrag på 15 mio. dollars til hans valgkampagne i 2012.

Også de to kandidater til præsidentvalget, Lousianas guvernør Bobby Jindal og senator Ted Cruz har gjort det til en del af deres kampagne, at de vil afbryde al støtte til Planned Parenthood, hvis de bliver valgt.