Folkekirkens Nødhjælp = hjælp til aborter
Kommentarer lukket til Folkekirkens Nødhjælp = hjælp til aborter 1642 02 februar, 2017 Nyheder februar 2, 2017 Indlæg af

Folkekirkens Nødhjælp = hjælp til aborter

Folkekirkens Nødhjælp har nu meldt sig under fanerne i den internationale abortlobby. Det kan der ikke længere herske tvivl om efter det seneste propagandafremstød på deres facebook-side. Her opfordres man til at melde sig som frivillig indsamler og bruge tre timer på “kvinders rettigheder” i forbindelse med organisationens kampagne i marts. Som det fremgår af teksten, skal pengene gå til at modvirke den “abort-mundkurv”, som præsident Donald Trump har indført i denne uge.

Så mangler vi bare at få at vide, hvornår provokeret abort skulle være blevet en internationalt anerkendt retttighed. Det er i hvert fald ikke sket endnu i FN-regi. Den slags kræver nemlig, at det bliver vedtaget af FN’s generalforsamling, og udsigterne til, at det kommer til at ske inden for en overskuelig fremtid, er – tillader vi os at konstatere med tilfredshed – blevet væsentligt forringet efter systemskiftet i USA, hvor man har udskiftet den historisk mest abortvenlige administration nogensinde med en administration med den stærkeste pro life-profil nogensinde.

Men vi siger Folkekirkens Nødhjælp tak for orienteringen, således at vi til marts med god samvittighed kan bede “Abort-hjælpens” indsamlere om at ryge og rejse.