Ekstrem feminist skifter spor
Kommentarer lukket til Ekstrem feminist skifter spor 1987 29 december, 2015 Nyheder december 29, 2015 Indlæg af

Ekstrem feminist skifter spor

Sara Fernanda Giromin, i offentligheden bedre kendt som Sara Winter, var i 2012 med til at grundlægge den brasilianske feministbevægelse ”Femen Brazil”. Snart efter kom hun i mediernes søgelys ved at optræde topløs sammen med to andre kvindelige medlemmer i en række demonstrationer.

Allerede året efter forlod hun imidlertid Femen, som hun beskyldte for at være for kommerciel og stiftede en ny gruppe, som fik navnet Bastardxs, som på portugisisk kan betyde både mandlige og kvindelige ”bastarder”. Gruppen bestod således både af mænd og kvinder, og Sara fortsatte sine topløse demonstrationer en tid endnu.

I oktober i år kom det imidlertid frem, at hendes liv var ved at tage en ny drejning. Hun fortrød, at hun havde valgt at abortere sit første barn og indrømmede, at hun efter at have født sit andet barn havde ændret holdning til retten til livet:

”Jeg har fortrudt, at jeg fik en abort, og i dag beder jeg om tilgivelse,” skrev hun på sin hjemmeside. ”I går var det en måned siden, jeg fødte mit barn, og mit liv har fået en ny mening. Jeg skriver dette, mens han ligger og sover fredeligt på mit skød. Det er den mest fantastiske følelse i denne verden.”

I månederne efter afslørede hun, at hun havde mistet troen på feminismen og gender-ideologien og nu også tog afstand fra sin tidligere erklærede biseksualitet. Hun fortrød også, at hun i 2014 havde ladet sig fotografere sammen med en anden kvinde i et reklamefremstød for bevægelsen. På fotoet ser man de to letpåklædte kvinder kysse hinanden med et kors og en kirke i Rio de Janeiro som baggrund. Fotoet fik umiddelbart ikonisk status i Brasilien som et udtryk for homoseksuelles foragt for kristendommen.

Hun har nu afbrudt enhver forbindelse med bevægelsen og bedt både kristne og ikke-kristne om tilgivelse for, hvad hun selv kalder ”en form for blasfemi”. Hun tager klart afstand fra bevægelsens ”hadefulde” ideologi, som både er rettet mod kristendommen, men også mod kvinderne selv. ”Kvinderne betragter de som nyttige objekter, som kan bruges til at piske en hadefuld stemning op mod den kristne religion, mod mændene, mod kvinders skønhed, mod harmonien i familierne. Det er hvad feminismen drejer sig om, og det kan jeg garantere for, fordi jeg selv har været en del af den!”

Sara Giromin har netop udgivet en bog, hvor hun fortæller om sin tid i feministmiljøet. Hun følte sig nærmest tvunget til at erklære sig selv for biseksuel for at opnå respekt i gruppen. Gentagne gange blev hun presset til at tage stoffer og have sex med fremmede og blev endda korporligt overfaldet af en lesbisk kvinde – alt sammen af feminister, som hævdede, at de kæmpede for kvinders ligestilling. En af de få gange, hun blev mødt med forståelse og venlighed fra en kvindelig bekendt, var det fra en ældre konservativ antifeminist, som behandlede hende som sin datter.

Sara har doneret en del af indtægterne fra bogen til Pro Life-bevægelsen og er nu begyndt at holde foredrag, hvor hun advarer mod feminisme, gender-ideologi og kultur-marxisme. ”Jeg forlod den bevægelse, som jeg var et af de kendteste symboler på i Brasilien. Det kan ingen benægte. Resultatet? Jeg er i dag langt lykkeligere og i langt højere grad i stand til at hjælpe andre kvinder.”

Kilde: LifeSiteNews.com